BCL

«Τσεκαρίστηκαν» τα πρώτα «εισιτήρια» του BCL

Μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης για την έκτη αγωνιστική, βγήκαν τα πρώτα «εισιτήρια» για τους «16» και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play in του BCL.

Οι πρώτες έξι ομάδες, πλην των ΠΑΟΚ, Μάλαγας και Ντιζόν στον έβδομο όμιλο, που θα συνεχίσουν στο BCL προέκυψαν το βράδυ της Τρίτης στα ματς της έκτης αγωνιστικής σε τρίτο, πέμπτο και έκτο όμιλο.

Στον τρίτο όμιλο, η Γαλατάσαραϊ νίκησε 90-76 στη Βαρσοβία τη Λέγκια και η Οστάνδη τη Χάποελ Χολόν 95-86 στην παράταση (κ.α. 81-81) στο Βέλγιο, όμως οι Τούρκοι ευνοήθηκαν στην ισοβαθμία και πήραν την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη τους Ισραηλινούς και στην τρίτη τους Βέλγους.

Στον πέμπτο όμιλο, η Χάποελ Ιερουσαλήμ σάρωσε 92-69 την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας τους Τούρκους τρίτους, ενώ η νίκη της Λούντβισμπουργκ 94-86 στη Δανία επί των Μπάκεν Μπέαρς της έδωσε τη δεύτερη θέση.

Στον έκτο όμιλο, η Μανρέσα νίκησε 82-80 τη Ρίγα στη Λετονία και πήρε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Μπενφίκα, η οποία έχασε από τη Λιμόζ 59-79 στη Λισαβόνα, αποτέλεσμα που έφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1993 στην τρίτη θέση του γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x