Ευρώπη

Kαμπάτσο: «Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με την Ρεάλ»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για τις συζητήσεις του με την Ρεάλ και αναφέρθηκε επίσης στην νέα του ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, Φακούντο Καμπάτσο σε συνέντευξη του σε σερβικό μέσο μίλησε για την προσέγγιση της Ρεάλ αλλά και για το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα αγωνίζεται πλέον για τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν κατάφερα να τους μιλήσω κατ’ ιδίαν, οι συζητήσεις έγιναν μέσω του γενικού διευθυντή και του ατζέντη μου. Με βοήθησαν πολύ στο να επιστρέψω στην Ευρώπη, αλλά δεν μπορέσαμε εν τέλει να συμφωνήσουμε. Δεν έχει και πολύ σημασία το γεγονός αυτό όμως, διότι είμαι πολύ χαρούμενος με την νέα μου ομάδα. Θα προσπαθήσω να δίνω σε κάθε αγώνα τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να παραμείνω στον Ερυθρό για πολλά χρόνια», τόνισε ο Αργεντίνος άσος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 31χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι 4,3 εκατομμυρίων ευρώ (1,8 για φέτος και 2,5 για την επόμενη χρονιά). Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (22/12) στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, ο «Φάκου» δεν θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», λόγω του ban που έχει επιβάλλει η διοργανώτρια αρχή στους Σέρβους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x