Euroleague

Παναθηναϊκός: Πέταξε για Τουρκία χωρίς Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη και Γκουντάιτις

Χωρίς τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Αρτούρας Γκουντάιτις ταξίδεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την Εφές. Ελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβει ο Λιθουανός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για την αυριανή (23/12, 19:30) αναμέτρηση με την Εφές, ενώ αυτή την ώρα ταξιδεύει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Για τον πρώτο ήταν ήδη γνωστό ότι θα απουσιάσει λόγω διαστρέμματος. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο νεαρός φόργουορντ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στην πλάτη, για αυτό και τέθηκε οριστικά εκτός.

Όσον αφορά τώρα τον Γκουντάιτις, τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο 29χρονος σέντερ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των «πρασίνων» λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να ταξιδέψει μόνος του στην Τουρκία μέσα στις επόμενες ώρες, αν φυσικά βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο «Σινάν Ερντέμ».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη με Εφές.



Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη με Εφές.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη με Εφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x