NBA

Nτουράντ: «Εγώ είμαι υπεύθυνος που δεν παίζουμε τα Χριστούγεννα»

Ο Κέβιν Ντουράντ σε συνέντευξη του σε αμερικανικό Mέσο δήλωσε πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος που οι Νετς δεν θα αγωνιστούν τα Χριστούγεννα.

Τουλάχιστον το παραδέχτηκε. Ο Κέβιν Ντουράντ σε συνέντευξη του σε αμερικανικό Mέσο, τόνισε πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος που η ομάδα του δεν θα πατήσει παρκέ την ημέρα των Χριστουγέννων.

Είναι παράδοση το ΝΒΑ ανήμερα των Χριστουγέννων να βάζει αγώνες οι οποίοι είτε θα είναι ανταγωνιστικοί είτε θα έχουν τα πιο λαμπρά ταλέντα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, φέτος θα απουσιάζουν δύο από τους καλύτερους παίκτες, ο λόγος φυσικά για τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ με το φταίξιμο να είναι του πρώτου. Διότι, το περασμένο καλοκαίρι απαίτησε από την διοίκηση των Νετς να τον δώσουν σε ανταλλαγή, με αποτέλεσμα το ΝΒΑ χωρίς να γνωρίζει που θα καταλήξει ο «KD» δεν συμπεριέλαβε την ομάδα από το Μπρούκλιν στο πρόγραμμα των Χριστουγέννων.

«Εγώ φταίω που δεν παίζουμε τα Χριστούγεννα, λόγω του τι έγινε το καλοκαίρι. Το Νετς-Νικς θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ελπίζω του χρόνου να πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο πρώην MVP.

Στα 10 παιχνίδια Χριστουγέννων που έχει δώσει το παρόν ο 33χρονος σούπερ σταρ, μετράει 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ εκτελώντας παράλληλα με 52% στα σουτ εντός πεδιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x