Τένις

Τσιτσιπάς: «Έχουμε εξαιρετική ομάδα, είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά την νίκη του με 2-1 σετ επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αναφέρθηκε στις συνθήκες κατά τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας, αλλά και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Μετά την νίκη του 2-1 σετ επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο πλαίσιο του United Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε δηλώσεις, κατά τις οποίες τόνισε ότι παρά τις δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες στην αρχή του αγώνα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα βρίσκεται στην Αυστραλία για να παλέψει, αλλά και για να απολαύσει την διοργάνωση.

«Έγινε ωραίο παιχνίδι και ουσιαστικά ένας πόντος έκρινε το ματς. Στην αρχή ήταν δύσκολα λόγω ζέστης, ευτυχώς που έκλεισε η οροφή. Η ποιότητα του τένις ήταν υψηλή στη συνέχεια. Προσπάθησα να μείνω στο ματς, να παλέψω. Ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολο, ο Γκριγκόρ πάει πολύ καλά τα δύο τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην είναι στο καλύτερό του ranking, όμως το έχει ακόμα και μπορεί να ανταγωνιστεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Χαίρομαι που βρήκα αυτό το μικρό κενό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να κάνω κάτι στο τάι μπρέικ», είπε ο Έλληνας τενίστας.

«Κάθε ματς μετράει, το ξέρουμε. Είμαστε εδώ να παλέψουμε και να το απολαύσουμε. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, η σύνδεσή μας είναι η καλύτερη. Είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε το United Cup, είμαι σίγουρος ότι θα το διεξάγεται για πολλά ακόμη χρόνια και είμαι χαρούμενος που το άνοιξα με την εμφάνισή μου», συνέχισε.

Ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία επικράτησε νωρίτερα με 2-1 σετ της Ισαμπέλα Σινίκοβα: «Πάλεψε σκληρά, είμαι περήφανος για εκείνη. Δίνει το πνεύμα της στην ομάδα και μου αρέσει που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές διατηρεί την πίστη της. Είναι μαχήτρια και είναι σημαντικό που έχουμε τέτοια άτομα στην ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x