Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: O ένας θέλει, ο άλλος… πρέπει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2023!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο της Super League και την… ηρεμία ενόψει ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, ο οποίος τρέχει αήττητο σερί δύο ματς κι έχει αναθαρρήσει για παραμονή!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ είναι το σημερινό (03/01, 17:00 - www.sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports Prime) ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική της φετινής Super League 1 και πρώτο για το 2023.

Οι Βοιωτοί προέρχονται από την εντός έδρας νίκη… εξάποντο επί του Ιωνικού με 1-0, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, έχοντας ήδη και το «Χ» με τον Άρη αμέσως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος κατάφεραν να συγκεντρώσουν στα δύο πρόσφατα ματς τους, τους μισούς από τους βαθμούς που είχαν έως τότε συνολικά!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, η ψυχολογία όλων στο «στρατόπεδο» του Λεβαδειακού είναι αρκετά ανεβασμένη.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν βέβαια ότι θα χρειαστεί να τα δώσουν όλα, για να σημειώσουν μια υπέρβαση απέναντι στο σημερινό τους αντίπαλο και να πάρουν ένα ακόμα «μεγάλο» αποτέλεσμα στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία…

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον Βόσνιο τεχνικό καθώς οι Παναγιώτης Λιάγκας, Πάουλο Βινίσιους και Μπακαρί Σακό είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή των γηπεδούχων είναι οι: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Σε ό,τι αφορά στο «τριφύλλι», τώρα, προέρχεται από την «γκέλα» με τον ΟΦΗ και την ισοπαλία με σκορ 1-1, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Δεύτερη διαδοχική, μάλιστα, μετά το 1-1 και στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό περιθώρια να… τριτώσει το κακό, πολύ απλά δεν υπάρχουν!

Προφανώς, δεν τίθεται λόγος για καταστροφολογία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, όμως, άπαντες κατανοούν πως πρέπει η ομάδα να διατηρήσει τουλάχιστον το +4 από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους συναπάντημα…

Σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από την Λιβαδειά αναμένεται να αποδειχθεί και ο κόσμος των «πράσινων».

Τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού και περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του!

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αλέξις Τρουιγιέ, Κρίστιαν Γκάνεα και Λεάντρο Φρόκου αλλά και στον Αργύρη Καμπετσή, λόγω ίωσης. Ενώ εκτός πλάνων είναι επίσης ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ αλλά και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που έγινε πατέρας κι έχει άδεια.

Στην αποστολή των φιλοξενούμενων είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πούχατς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:
Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς, 4-3-3): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Μεχία, Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Μουτίνιο, Δούμτσιος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Διαιτητής:
Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Θανασιας (Ηπείρου).

Τέταρτος διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων).

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x