Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Συγκεντρωμένοι για τον ''τελικό'' στον ΠΑΟΚ - Το πολύ μία αλλαγή σε κάθε γραμμή»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως άπαντες στον ΠΑΟΚ βλέπουν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό σαν… τελικό και πως ο Λουτσέσκου θα πειράξει από ελάχιστα έως λίγο την 11άδα του.

Προσηλωμένοι και αποφασισμένοι για το… 3Χ3 είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ, ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Επικρατεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, το οποίο είναι τελικός και κρίνεται η πρόκριση σε έναν στόχο. Σήμερα θα δείξει ο προπονητής αν πρέπει να αλλάξει κάτι σε σχέση και με τις δυνάμεις των παικτών. Στον ΠΑΟΚ το συμπέρασμα που έβγαινε από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι όποιος μπορεί να παίξει και τα τρία ματς, θα τα παίξει. Άρα ο βασικός κορμός και κάποιοι παίκτες που είναι σχεδόν αναντικατάστατοι θα μπουν και θα παίξουν. Ο Κοτάρσκι, ο Ίνγκασον, ο Αουγκούστο και ο Κωνσταντέλιας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε το πόσο επιδραστικός ήταν ο Ολιβέιρα στο παιχνίδι του «δικέφαλου του Βορρά» προχθές και πως η συμμετοχή του ή όχι την Πέμπτη είναι το ποιο σημαντικό θέμα.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο Λουτσέσκου θα κάνει από μια αλλαγή το πολύ σε κάθε γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Ντάντας να αντικαθιστά τον Σβαμπ στην 11άδα.

Ενώ ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, σημείωσε πως από Πέμπτη και μετά θα κορυφωθούν τα δύο ανοιχτά μέτωπα που έχουν οι «ασπρόμαυροι», για φορ και πλάγιο μπακ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x