Stoiximan Super League

Οριστική συμφωνία Ιωνικού με Γρηγορίου

Σε οριστική συμφωνία με τον Μιχάλη Γρηγορίου για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας ήρθε ο Ιωνικός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προπονητής του Ιωνικού θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και το μόνο που ουσιαστικά απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση. Εξάλλου, είχε σημειωθεί ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Έτσι, ο 49χρονος τεχνικός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Δημήτρη Σπανού, του οποίου την Τρίτη (24/1) ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τους Νικαιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Γρηγορίου έχει φέρει εις πέρας ανάλογα δύσκολο έργο μ' αυτό που έχει μπροστά του με τον ουραγό Ιωνικό. Συγκεκριμένα, όταν μεσούσης της σεζόν 2020-21 ανέλαβε τη Λαμία ούσα τελευταία στη βαθμολογία, καταφέρνοντας να τη διατηρήσει στην κατηγορία και μάλιστα με άνεση.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του τον περασμένο Μάρτιο κι έκτοτε δεν βρέθηκε σε κάποιο πάγκο. Σημειωτέον, απέναντί της θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Νικαιώτες, στο... εξάποντο ντέρμπι παραμονής της ερχόμενης Δευτέρας (30/1, 19:30) στη Λαμία.

Επίσης, έχει περάσει κι από ΑΕΛ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Πειραιά, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x