Κύπελλο Ελλάδας

Μαχαίρας: «Ο προπονητής μας είπε να μπούμε σαν να είναι τελικός»

Δηλώσεις μετά τη δεύτερη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό έκανε ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος σκόραρε το τρίτο γκολ της Ένωσης.

Η ΑΕΚ νίκησε και εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου, με τον Θεοδόση Μαχαίρα να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 62' και να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με όμορφο γκολ στο 80', διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ της Ένωσης!



Ο νεαρός αποκάλυψε τι τους είπε ο Ματίας Αλμέιδα στα αποδυτήρια, ενώ πρόσθεσε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του αντιδράει κάθε φορά που δέχεται γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Δεν έπρεπε να μείνουμε στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής μας είπε να μπούμε σαν να είναι 0-0. Σαν να είναι τελικός. Μπήκαμε καλά, κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό ότι όταν δεχόμαστε γκολ αντιδράμε και δείχνουμε χαρακτήρα. Το δείξαμε και με τον Ιωνικό. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον ίδιο και τα παιχνίδια που παίρνει: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα μετά τον τραυματισμό μου και όσα πέρασα αυτά τα παιχνίδια. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x