Super League 2

Αφαίρεση έξι βαθμών στην Παναχαϊκή

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε την Τετάρτη στην Παναχαϊκή ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από τη Super League 2 για οφειλές των Πατρινών σε δύο ποδοσφαιριστές.

«Καμπάνα» της ΕΠΟ στην Παναχαϊκή. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ποινή -6 βαθμών στην πατρινή ομάδα από το πρωτάθλημα της Super League 2 για οφειλές στους πρώην παίκτες της, Άλμπερτ Μπρους και Κώστα Παπαδόπουλο. Οι «ροσονέρι» της Αχαΐας έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν αυτό το ποσό εντός πέντε εργάσιμων ημερών, ώστε να αρθεί η ποινή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 7.286,24 ευρώ και β) του ποσού των 100 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.957,37 ευρώ και β) του ποσού των 150 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x