Stoiximan Super League

Πρόστιμo σε Παναθηναϊκό κι άλλες πέντε ΠΑΕ

Η Super league έριξε πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Ιωνικό, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Λαμία κι Ατρόμητο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 19ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας.

Η Super league έριξε πρόστιμα σε έξι ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το περασμένο σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«- Ατρόμητος για αγώνα με Ολυμπιακό: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ.

- Ιωνικός για αγώνα με ΑΕΚ: Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ποσού επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ.

Στον Θ. Τσιριγώτη επιβάλλει για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

- ΟΦΗ για αγώνα με Αστέρα Τρίπολης: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00) ευρώ.

- Παναθηναϊκός για αγώνα με ΠΑΟΚ: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ποσού δεκαεπτά χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (17.750,00) ευρώ.

- Παναιτωλικός για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τη χρηματική ποινή των έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ.

- Λαμία για αγώνα με Λεβαδειακό: Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00) ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x