Μουντιάλ 2022

«Καμπάνες» στους παίκτες της Ουρουγουάης από FIFA

Οι Φερνάντο Μουσλέρα, Χοσέ Χιμένεθ της Ουρουγουάης τιμωρήθηκαν από τη FIFA με τέσσερις αγώνες, ενώ οι Ντιέγο Γοδίν, Έντινσον Καβάνι μόνο για ένα ματς για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με την Γκάνα.

Η FIFA κίνησε διαδικασίες εναντίον των παικτών της Ουρουγουάης που επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά εναντίον του διαιτητή μετά τον αποκλεισμό της «σελέστε» από τη συνέχεια του Μουντιάλ του Κατάρ στο ματς με την Γκάνα την τελευταία αγωνιστική του όγδοου ομίλου στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο διαιτητής Ντάνιελ Σίμπερτ αποφάσισε να μη δείξει πέναλτι στα μαρκαρίσματα πάνω στους Ντάρβιν Νούνιες και Εντισον Καβάνι και η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρηθούν οι Φερνάντο Μουσλέρα, Χοσέ Χιμένεθ με τέσσερις αγώνες και οι Ντιέγο Γοδίν και Καβάνι με μία.

Οι τέσσερις παίκτες θα πρέπει να εκτελέσουν κοινωφελή εργασία που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ θα πληρώσουν πρόστιμο έως 20.000 ελβετικά φράγκα.

Στην ομοσπονδία της Ουρουγουάης επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ελβετικών φράγκων για τη συμπεριφορά των οπαδών και των μελών της ομάδας, ενώ θα κλείσει ένα μέρος των κερκίδων στον επόμενο αγώνα που η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια θα είναι γηπεδούχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x