Stoiximan Super League

Ντάντας: «Ο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν πιο εύκολο το έργο μας με Ολυμπιακό»

Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Τιάγκο Ντάντας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού (3-2), σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube, ο 22χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε στην απόδοσή του κόντρα στους Βοιωτούς, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως, η στήριξη που θα έχουν από τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιάγκο Ντάντας:

Για το αν έψαχνε μια τέτοια εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πω ναι. Τα γκολ βοηθούν να εκφραστεί καλύτερα η απόδοση μου στο γήπεδο, αλλά πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Κόντρα στον Λεβαδειακό, με τα δύο γκολ βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, και αυτός ήταν ο κύριος στόχος».

Για το στυλ του ΠΑΟΚ και αν του ταιριάζει: «Πιστεύω πως μου ταιριάζει, όπως και σε όλη την ομάδα, καθώς δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι καλό που βρισκόμαστε σε φάση επίθεσης περισσότερο, δημιουργούμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Αυτό κάνουμε λοιπόν. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τον Λεβαδειακό, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Ευτυχώς σκοράραμε τρία γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με επιθετικότητα κι ένταση, όπως σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε όσα γκολ μπορούμε και να μην δεχθούμε γκολ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο μας, με τη βοήθεια τους από την κερκίδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x