Τένις

Σβιτολίνα: Να επιμείνουμε στον αποκλεισμό των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ουκρανή τενίστρια, Ελίνα Σβιτολίνα, ήταν κάθετη σχετικά με τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάθετη στη συμμετοχή των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν η Ουκρανή τενίστρια, Ελίνα Σβιτολίνα, λόγω της εισβολής στη χώρα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για να λάβουν μέρος ως ουδέτεροι, με τη Σβιτολίνα να είναι κατηγορηματική, μέσω ανάρτησής στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο όνειρο και το απόλυτο προνόμιο για τους αθλητές. Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για ένταξη και ποικιλομορφία στον αθλητισμό, τραβώντας την προσοχή του κόσμου

Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να επιμείνουμε στην απαγόρευση των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών. Να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και ότι υπάρχουν συνέπειες για τις αποτρόπαιες πράξεις των κυβερνήσεών τους. Η ζωή τους δεν μπορεί να συνεχιστεί κανονικά και ο κόσμος, ούτε ο ρωσικός και ο λευκορωσικός λαός, μπορεί να αγνοούν τις φρικαλεότητες που διαπράττουν στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x