Στίβος

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην Καμπέρα με αγώνα η Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκληρώνει το καμπ στο υψόμετρο της Καμπέρα με έναν προπονητικό αγώνα στα 10.000 βάδην εντός σταδίου την Πέμπτη.

Η Ντρισμπιώτη συμμετέχει την Πέμπτη σε αγώνα 10.000 βάδην στην Καμπέρα και αυτός εντάσσεται στην προετοιμασία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενόψει του πρώτου της αγώνα 20.000 μέτρων στη Μελβούρνη στις 12 του μήνα.

Εκεί, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να «εξαργυρώσει» τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που έκανε το προηγούμενο διάστημα και να κυνηγήσει από νωρίς μία καλή παρουσία, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η Ντρισμπιώτη βρίσκεται από τα τέλη Δεκεμβρίου στην Αυστραλία σε προπονητική καμπ, όπου πραγματοποιεί κοινές προπονήσεις με κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Μάλιστα, στις αρχές Ιανουαρίου αγωνίστηκε σε αγώνα 10.000 μέτρων βάδην στην αυστραλιανή πρωτεύουσα και τερμάτισε δεύτερη με 43.51.98 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 20χλμ. και 35χλμ. βάδην έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού της Βουδαπέστης.

Η επιστροφή της Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα αναμένεται στο τέλος Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x