Champions League

Μπάγερν Μονάχου: Οριστικά εκτός από το παιχνίδι με την Παρί ο Σαντιό Μανέ

Τις υπηρεσίες του Σαντιό Μανέ για το πρώτο παιχνίδι με την Παρί στους «16» του Champions League θα στερηθεί τελικώς η Μπάγερν Μονάχου.

Τις υπηρεσίες του Σαντιό Μανέ για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν θα στερηθεί τελικώς η Μπάγερν Μονάχου.

Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για την πρώτη... τιτανομαχία με τους Γάλλους, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ματς της Τετάρτης (14/02) στο Παρίσι...

Να θυμίσουμε, πως ο Σενεγαλέζος άσος βρίσκεται στα «πιτς» από τις 8 Νοεμβρίου του 2022 και τον τραυματισμό του στον τένοντα του δεξιού του ποδιού, στην παιχνίδι της Μπάγερν με τη Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να μπαίνει στο πρόγραμμα των πρωταθλητών Γερμανίας, ανεβάζοντας ρυθμό μέρα με τη μέρα.

Τη φετινή σεζόν, μετράει 23 συμμετοχές με έντεκα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x