Stoiximan Super League

Καμία ανησυχία για Χάμες, στροφή σε ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Κολομβιανού σταρ, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο αποχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκες από το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήρθε 0-0 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών δεν εμφανίστηκε ανήσυχο για την κατάσταση του Κολοβιανού σταρ και για αυτό έγινε αλλαγή.

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ μίλησε για την κατάσταση του παίκτη του, λέγοντας ότι «παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προτιμήσαμε να τον βγάλουμε για να τον προστατέψουμε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τον χάσουμε».

Από σήμερα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Οι Πειραιώτες, πέρα από το θέμα του Χάμες που μένει να ξεκαθαρίσει, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Ο Γκάρι διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να μένει εκτός αποστολής λόγω της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Τουρκία, ενώ από τη χθεσινή αναμέτρηση στην Τούμπα αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή ο Φορτούνης.

Η αποστολή επέστρεψε με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να γλιτώσει ενδεχόμενη ταλαιπωρία από την επέλαση της κακοκαιρίας στην Αττική από την κακοκαιρία «Barbara».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x