Euroleague

Αμφίβολοι για Παναθηναϊκό Ντούμπλιεβιτς και Λόπεθ-Αροστέγκι

Οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι αντιμετωπίζουν τραυματισμό και είναι πολύ πιθανό να απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (10/2, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Παρασκευή (10/2, 21:00) τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, δύο παίκτες της ισπανικής ομάδας, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και ο Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, είναι αμφισβητούμενοι για τον αγώνα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο Ντούμπλιεβιτς έχει χάσει τρεις διαδοχικούς γύρους της Ευρωλίγκας λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο, ενώ ο Λόπεθ-Αροστέγκι ήταν απών στους δύο τελευταίους αγώνες της Βαλένθια λόγω ενόχλησης στο γόνατό του.

Ο έμπειρος αρχηγός της Βαλένθια, Ντούμπλιεβιτς, έχει κατά μέσο όρο 12.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 13.5 PIR σε 19 αγώνες της Ευρωλίγκας τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, Λόπεθ-Αροστέγκι, μετρά 6.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ για 8.5 PIR σε 21 αγωνιστικές.

Υπενυθμίζουμε ότι η ισπανική ομάδα επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στην τριάδα των γκαρντ Σαμ Φαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μίλαν Χιμένεθ, που έχουν μέχρι στιγμής χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x