Τένις

Τζόκοβιτς: «Την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθω πόνους, πλησιάζω στο 100%»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από έναν μήνα και τόνισε πως την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθει πόνους και πλησιάζει στο 100%.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, η οποία αναμένεται αύριο (28/2) μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος αστέρας ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Ντουμπάι κόντρα στον Τόμας Μάχατς, εκεί όπου θα παίξει για πρώτη φορά από έναν μήνα, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον αριστερό προσαγωγό στο Australian Open.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Νόλε ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθει πόνους, ενώ σιγά σιγά αναμένεται να επιστρέψει στο 100%.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το Ντουμπάι τα τελευταία 10-15 χρόνια, έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τους τενίστες, άνδρες και γυναίκες. Πολλοί έρχονται εδώ στην offseason, μεταξύ των οποίων κι εγώ. Προσπαθώ να περάσω 1-2 εβδομάδες το Δεκέμβριο και να έρθω τον Φεβρουάριο στο τουρνουά. Το κλίμα είναι φανταστικό και οι συνθήκες κι εγκαταστάσεις εξαιρετικές. Ο κόσμος λατρεύει το τένις εδώ. Νιώθω πολύ άνετα. Έχω μεγάλη στήριξη από τον κόσμο εδώ κι ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Ήταν πρόκληση στην Αυστραλία με τον τραυματισμό. Ήξερα τι έχω να περάσω, όπως και η ομάδα μου. Αυτό κάνει τη νίκη στη Μελβούρνη ακόμα πιο σπουδαία. Δεν προπονήθηκα καθόλου μεταξύ των αγώνων στην Αυστραλία. Απλά έκανα ζέσταμα πριν τα παιχνίδια που είχα. Ευτυχώς είχα προετοιμαστεί καλά στο διάστημα πριν τη Μελβούρνη.

Την τελευταία εβδομάδα δεν νιώθω καθόλου πόνους. Νιώθω καλά στο γήπεδο και είμαι κοντά στο 100%. Δεν είμαι ακόμα εκεί αλλά είναι μια διαδικασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x