Super League 2

Ολυμπιακός Β': Μειώθηκε το πρόστιμο για το ματς με την Athens Kallithea FC

Μετά την έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός Β' για την τιμωρία του στο ματς με την Καλλιθέα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά από τη σημερινή της συνεδρίαση, ανακοίνωση τη μείωση της ποινής στον Ολυμπιακό Β' για την υπόθεση του αγώνα με την Athens Kallithea FCκαι την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Επιτροπή δέχθηκε εν μέρει την έφεση των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο από τις 70 χιλιάδες ευρώ, στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, παραμένουν οι ποινές που αφορούν την αφαίρεση πέντε βαθμών, από το τρέχον πρωτάθλημα και πέντε από την επόμενη σεζόν, όπως φυσικά, και η κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ της Καλλιθέας.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

-Δέχθηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β κατά της 56/2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.
Μεταρρύθμισε την υπ’ αρίθ. 56/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.
Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β την ποινή : α) της απώλειας του επίδικου αγώνα με την γηπεδούχο «ATHENS KALLITHEA F.C», ο οποίος διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής ημέρας της διοργάνωσης της Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα (2022 – 2023) και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική (2023 – 2024) περίοδο και γ) χρηματική ποινή ποσού δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x