Stoiximan Super League

Μαντσίνι: «Είμαστε άξια πρώτοι, θα δώσω ό,τι έχω για το πρωτάθλημα»

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι μίλησε για την πρωτιά του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη «μάχη» στα playoffs.

Στην πρώτη θέση του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, στο αυριανό ντέρμπι (19/3, 21:30) με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs και συνολικά στο μίνι πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός άσος στις δηλώσεις του (που θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής 19/3, στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV) επεσήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει μπροστά του δέκα τελικούς και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
-Για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο: «Πιστεύω ότι η ομάδα ήθελε πολύ την πρώτη θέση και δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει. Θεωρώ πως ο σύλλογος και οι παίκτες μέχρι σήμερα, έχουμε κάνει όλοι μια εξαιρετική δουλειά και φθάσαμε σε μια θέση που πραγματικά αξίζαμε. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, για ν’ αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα playoffs αν και η διαφορά στους βαθμούς δεν είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στις ομάδες. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπούμε στα playoffs με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Για το γεγονός πως πέρυσι με τη φανέλα του Άρη διεκδίκησε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ευρωπαϊκή έξοδο και φέτος με τη φανέλα των «πρασίνων» διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Δόξα τω Θεώ όλο αυτόν τον καιρό έδινα τη μάχη μου για να μπορέσουμε να μπούμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τόσο με τον Άρη πριν, όσο και με τον Παναθηναϊκό τώρα, με τη διαφορά ότι τώρα διεκδικώ το πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο επιθυμώ και θέλω να δώσω ότι έχω, ώστε αυτό θα δώσει ένα ιστορικό έναυσμά και μια ιστορική σημασία για όλους. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο».

-Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη διαδικασία των playoffs: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για δέκα τελικούς και κάθε ένας από αυτούς τους αγώνες θα είναι πολύ δύσκολος. Οπωσδήποτε ο συγκεκριμένος θα είναι ένας καλός αγώνας, ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε και να δούμε που βρισκόμαστε. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Όπως είπα και πριν, πρόκειται για δέκα τελικούς και έτσι πρέπει να τους δούμε και να τους αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x