Χάντμπολ

Πήρε το θρίλερ με τον ΠΑΟΚ ο Διομήδης Άργους!

Ο Διομήδης Άργους ήταν ο νικητής στην ματσάρα με τον ΠΑΟΚ (29-28), για την 21η αγωνιστική της Handball Premier.

Πήρε το θρίλερ με τον ΠΑΟΚ ο Διομήδης (29-28)! Η ομάδα του Άργους εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα που πήρε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Handball Premier. Στην 3η θέση θέση παρέμειναν οι Θεσσαλονικείς, στην 4η οι γηπεδούχοι, με μία αγωνιστική να παραμένει για το φινάλε.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα, ο Διομήδης ανέβασε τη διαφορά στο +5 (12-7), με τους «ασπρόμαυρους» να μειώνουν αμέσως σε 12-11. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΠΑΟΚ έμεινε κοντά στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 17-15 υπέρ των γηπεδούχων.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Διομήδης έφτασε γρήγορα στο 19-15, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε αντίδραση και έφερε... τούμπα το ματς, κάνοντας το 26-25, δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57' σε 28-28 και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πήραν προβάδισμα (29-28). Στη συνέχεια, διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους, παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα, με το 29-28 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x