Stoiximan Super League

Βόκολος: «Αυτή η νίκη ανήκει ολοκληρωτικά στους παίκτες μου»

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην εξαιρετική προσπάθεια των παικτών του, μετά τη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, μίλησε μετά τη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως αυτό το αποτέλεσμα ανήκει ολοκληρωτικά στους παίκτες του, ενώ συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και οι Φθιωτοί πρέπει να πάνε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε στο τέλος και εννιά παίκτες. Τους ανήκει ολοκληρωτικά αυτή η πρώτη νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία διακοπή και κοιτάμε από εδώ και πέρα το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι είπε στους παίκτες όταν τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου: «Τους ευχαρίστησα και ότι πρέπει να ευχαριστήσουν τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τους ανήκει αυτή η νίκη».

Για το τι κουμπί πάτησε: «Δεν υπάρχουν κουμπιά, ούτε μαγικά ραβδιά. Υπάρχει δουλειά, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Όταν έχεις αυτούς τους παίκτες τα λόγια είναι περιττά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x