Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έκλεισε φιλικό μέσα στην διακοπή με τη Φαρούλ Κονστάντζα του Χάτζι

Φιλική αναμέτρηση με την ρουμανική, Φαρούλ Κονστάντζα, θα δώσει ο ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (25/03) στη Θεσσαλονίκη.

Στην επιλογή να δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της διακοπή των εθνικών ομάδων, προχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη έδωσε τετραήμερο ρεπό σε όσους ποδοσφαιριστές δεν κλήθηκαν με τις εθνικές τους ομάδας, αλλά η επιστροφή αναμένεται «σκληρή» και μάλιστα με παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο!

Συγκεκριμένα, μετά από κοινή απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, κλείστηκε φιλικό το ερχόμενο Σάββατο (25/3) με την Φαρούλ Κοστάντζα στη Θεσσαλονίκη αφού θέλουν να δώσουν χρόνο σε παίκτες χωρίς μεγάλη συμμετοχή τη φετινή σεζόν.

Η ρουμανική ομάδα έχει για προπονητή τον σπουδαίο, Γκέοργκ Χάτζι, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λουτσέσκου και αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, ώστε να προπονηθεί πριν δώσει φιλικό με τους «ασπρόμαυρους».

Η είδηση έγινε γνωστή και από τον ίδιο τον Χάτζι που δήλωσε σε ρουμανικό μέσο: «Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Άλλοι πηγαίνουν στις Εθνικές, ενώ οι υπόλοιποι θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το φιλικό αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν, αφού πρόκειται για φιλικό παιχνίδι».

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x