Πόλο

Δεν τα κατάφερε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός - Άντεξε στην Κροατία και πάει για πρόκριση η Βουλιαγμένη!

Αν και ξεκίνησε καλά, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εύκολα από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία (10-5), ενώ η Βουλιαγμένη... δεν έχασε από την Γιαντράν Σπλιτ (10-10) στην Κροατία και φουλάρει για πρόκριση!

Αποχαιρέτησε και επίσημα τις πιθανότητες για την πρωτιά στον Α' όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός, αφού αν και ξεκίνησε θετικά την αναμέτρηση στην έδρα της πανίσχυρης Μπαρτσελονέτα, δεν τα κατάφερε και υποτάχθηκε στους Ισπανούς (10-5).

Έτσι η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, που αγωνίστηκε χωρίς τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, έπεσαν στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης, μιας και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι αλλά και η τελική θέση που θα παίξει ρόλο στη διασταύρωση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-0, 3-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Αγκίρε, Φάμερα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουνιαρίθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε, Παβιγιάρ 1, Μιράντα, Ταχούλ, Περόνε 2, Γκαρσία 1, Μπούστος, Πόρτερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Δήμου, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.


Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο Final 8 του Champions League έκανε η μαχητική Βουλιαγμένη, που... πήγε μέσα στην αφιλόξενη Κροατία και πήρε παλικαρίσιο βαθμό την ισχυρή Γιαντράν Σπλιτ (10-10) και διατηρήθηκε στο +3 από αυτούς!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη με 14 βαθμούς, πίσω από Μπαρτσελονέτα, Προ Ρέκο και Ολυμπιακό και μένουν τέσσερις αγωνιστικές, με το πρόγραμμα βέβαια να μην είναι και το πιο... ευνοϊκό, αλλά θα το παλέψει.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2

Γιαντράν: Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Κάγκαλι 1, Μπούτιτς 1, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γουντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x