Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Respect στον Μίτσελ - Μαζί του ο Ολυμπιακός είναι πρώτος»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Στην πληροφορία της ιστοσελίδας “footmercato.net” σύμφωνα με την οποία ομάδες από την Αραβία, το Κατάρ και την Αγγλία ενδιαφέρονται για τον Εμβιλά του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχετικά με την είδηση αυτή σχολίασε ότι είναι νωρίς ακόμη για να έχουν κάποια εξέλιξη στον Ολυμπιακό για το μέλλον του 32χρονου άσου, από την παρουσία του οποίου είναι πολύ ευχαριστημένοι στον Πειραιά και στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Στην συνέχεια ο Κώστας Νικολακόπουλος με αφορμή τα 60α γενέθλια του Μίτσελ, τις ευχές του Ολυμπιακού και την απάντηση του Ισπανού, μέσω των social media επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι από τότε που έχει αναλάβει ο Μίτσελ την ομάδα, δηλαδή, την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή, μαζί με την ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε, οι ερυθρόλευκοι σε αυτές τις 22 αγωνιστικές, έχουν συγκεντρώσει 51 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ, και τέσσερις και πέντε περισσότερους από Παναθηναϊκό (47β) και ΠΑΟΚ (46β.) αντίστοιχα, έχοντας -επιπλέον- την μακράν καλύτερη επίθεση με 49 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με 10 γκολ κατά.

Και όλα αυτά -όπως υπογράμμισε- με τον Ολυμπιακό να έχει παίξει και τέσσερα ματς για φάση των ομίλων του Γιουροπα Λιγκ ενώ οι αντίπαλοί του κανένα. Στο Κύπελλο, δε, οι ερυθρόλευκοι έχουν άλλα τέσσερα ματς (όπως και η ΑΕΚ) αλλά με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον Άρη, ενώ τα τέσσερα ματς της ΑΕΚ ήταν με Κηφισιά και Πανσερραϊκό.

Κατέληξε ότι πρέπει να υπάρχει ένα respect για τον Μίτσελ για την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει σε αυτό το εξάμηνο στο οποίο είναι στο «τιμόνι» των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x