Γ' Εθνική

Θρίαμβος του Αιολικού στο ντέρμπι με τη Μύκονο, κορυφή και… περιμένει!

Ο Αιολικός επικράτησε 1-0 της Μυκόνου στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, την άφησε στο -4 και περιμένει μόνος πρώτος στην κορυφή τα αποτελέσματα Πανιωνίου και Ρόδου!

Στον Αιολικό το ντέρμπι της αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με την ΑΕ Μυκόνου!

Μπροστά σε 2000 οπαδούς της, η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 1-0 των Κυκλαδίτων, τους οποίους άφησε στο -4 και περιμένει, πλέον, μόνη πρώτη στην κορυφή τα αποτελέσματα Πανιωνίου και Ρόδου!

Ο Αιολικός μετά από αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 46 βαθμούς, με την ΑΕ Μυκόνου να χάνει έδαφος, καθώς έμεινε στους 42. Ο Πανιώνιος, που αυτή την ώρα υποδέχεται τον Πανγυθεατικό και η Ρόδος, που φιλοξενεί τον Αίαντα Γαστούνης, έχουν από 43. Με νίκες, φυσικά, θα έχουμε και στο φινάλε της 21ης αγωνιστικής τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή και… ο χαμός συνεχίζεται στον 4ο όμιλο!

Σκόρερ του ντέρμπι στη Μυτιλήνη ήταν ο Ντινιωτάκης, στο 56', που σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Αποστολόπουλου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αιολικός (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (90'+3' Αννιτσάκης), Ποτουρίδης, Γκρανσιερ, Νάσιος, Αντωνίου, Στεφάνοβιτς, Μακρής, Αποστολόπουλος (69' Δερμιτζάκης), Ντινιωτάκης (83' Μουκίδης)

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Ράγια (81' Γιαννόπουλος), Ματζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Στυλιανόπουλος (68' Πινέιρο), Βαλαβανόπουλος, Μουρίκι (89' Οικονομικός), Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x