Τένις

Αρχίζει η δράση για τον Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Το απόγευμα (19:00) θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο Μαϊάμι ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Κριστιάν Γκαρίν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μαϊάμι αρχίζει -εκτός… νέου απροόπτου- σήμερα (Δευτέρα 27/3), απέναντι στον Κριστιάν Γκαρίν, για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας πέρασε bye από τον πρώτο γύρο και πέρασε άνευ αγώνα από τον δεύτερο γύρο, αφού ο Ρισάρ Γκασγκέ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Σήμερα (Δευτέρα 27/3) στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάν Γκαρίν, ο οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος Χιλιανός στον πρώτο γύρο επικράτησε (4-6, 6-2, 4-4) του Μάρκος Γκιρόν σε δύο ώρες και έξι λεπτά, ενώ λίγα λεπτά πάνω από τις δύο ώρες χρειάστηκε και στον δεύτερο γύρο, στον οποίο επικράτησε 7-6(2), 6-3, του Σεμπάστιαν Μπαέζ.



Τσιτσιπάς και Γκάριν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές ως τώρα, με το Νο3 της κατάταξης να μετράει ισάριθμες νίκες. Η πρώτη ήταν το 2020 στα ημιτελικά του Αμβούργου, με 7-5, 3-6, 6-4. Έναν χρόνο μετά συναντήθηκαν στους «16» του Μόντε Κάρλο, που ο Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3, 6-4 και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x