Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Για την επανεκκίνηση στην... επανεκκίνηση

Οι ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, στην επανεκκίνηση της Stoiximan Super League, ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Ιωάννινα.

Στους «Ζωσιμάδες» αναμετριούνται το απόγευμα του Σαββάτου (1/4, 19:30) οι ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Αμφότεροι προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα μαζεμένα, εξού και θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους στη δράση με επιστροφή και στις νίκες.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι (11οι, 23β.) έχουν συμπληρώσει δέκα σερί ματς χωρίς «τρίποντο» (έχοντας αφήσει πίσω τους το εξαιρετικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο). Προέρχονται μάλιστα από τρεις ήττες, τελευταία το 2-0 στην έδρα της Λαμίας. Έτσι, πλέον, τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν και -όντας στο +5 από τις δύο τελευταίες θέσεις- μόνο ασφαλείς δεν μπορούν να νιώθουν.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ (10ος, 27β.) δεν ανησυχεί μεν τόσο, ωστόσο ψάχνει κι εκείνος την επιστροφή του στις νίκες. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει ως πρόβλημα τη μη αξιοποίηση της έδρας του, όπου πριν τη διακοπή ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Λεβαδειακό. Συνολικά μετρά τρία σερί παιχνίδια χωρίς «τρίποντο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους έμειναν οι Παντελάκης, Καραχάλιος και Λεό, αντίθετα με τον Νίνη που τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Στάικου. Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, επιστρέφουν οι Φελίπε και Τοράλ, με τους Μεγιάδο, Μπαλογιάννη, Γρίβα, Σηφάκη, Σωτηρίου, Μπιφουμά, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη να μένουν εκτός.

ΠΑΣ και ΟΦΗ έχουν έρθει ισόπαλοι και στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις, με το παιχνίδι των Ιωαννίνων να λήγει 2-2 και εκείνο του Ηρακλείου χωρίς σκορ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας – Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος – Ριένστρα, Λιάσος, Τζίνο – Τζίμας, Μπάλαν, Μορέιρα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής – Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Θοράριρσον – Μπάκιτς, Τοράλ, Φελίπε.

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Σπυρόπουλος
4ος διαιτητής: Πολυχρόνης
VAR: Κουμπαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x