Euroleague

Άλωσε το Αστρομπάλ αλλά... αποκλείστηκε ο Ερυθρός Αστέρας!

Ο Ερυθρός Αστέρας κατόρθωσε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Βιλερμπάν (60-76), ωστόσο γνώρισε τον μαθηματικό αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα!

Χαρμολύπη για τον Ερυθρό Αστέρα!

Οι Σέρβοι έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα της Βιλερμπάν (60-76) και ανέβηκαν στο 15-17, ωστόσο τα υπόλοιπα αποτελέσματα οδήγησαν στον μαθηματικό αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα!

Το ματς ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, όμως το τέταρτο άνηκε καθολικά στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που μπορεί να αποκλείστηκε ωστόσο έδειξε σε πολλά ματς φέτος εντυπωσιακό πρόσωπο.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, που έβαλε 18 πόντους, ενώ 10 είχε ο Μπέντιλ και ισάριθμους ο Βιλντόζα (8 ασίστ). Πληθωρικός ο Καμπάτσο με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τη Βιλερμπάν, ξεχώρισε ο Ντε Κολό με 14 πόντους και ο Ντι Μποστ με 11 πόντους.

Το ματς
Οι Σέρβοι με πρωταγωνιστές τους Ντόμπριτς και Μπέντιλ μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 9-12. Η Βιλερμπάν άρχισε να βρίσκει ρυθμό με πρωτοστάτη τον Ντε Κολό, παίρνοντας δικό της προβάδισμα με 19-15. Τελικά, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 19-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ξανά ο Ερυθρός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, ανακτώντας με τους Χόλαντ και Βιλντόζα το προβάδισμα (19-23). Ο Μποστ έβγαλε αντίδραση και έβαλε τους Γάλλους μπροστά με σκορ 25-23, πριν οι γηπεδούχοι ξεκινήσουν ένα σερί 8-0 που τους έφερε για πρώτη φορά στο +6 (36-30), με τον Μάθιους να τους στέλνει και στο +10 (42-32). Τελικά, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Βιλντόζα να διαμορφώνει το 42-37.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως και τα δύο πρώτα, με τον Ερυθρό να μπαίνει δυναμικά και να ανακτά το προβάδισμα με Μπέντιλ και Μάρκοβιτς (46-48). Το ματς συνέχισε να είναι ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν στα τελευταία λεπτά Πετρούσεφ και Καμπάτσο έφεραν τον Ερυθρό στο 53-56.

Η τέταρτη περίοδος ανήκε καθολικά στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε το δεκάλεπτο με ένα επιμέρους σκορ 9-0, που έφερε τη διαφορά στο +12 χάρη στον «καυτό» Ντόμπριτς. Η Βιλερμπάν κόλλησε στην επίθεση και έμεινε με μόλις έναν πόντο για παραπάνω από 5 λεπτά στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει μέχρι και στους 15 πόντους για τους «ερυθρόλευκους» (55-70). Κάπου εκεί, τέλειωσε και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα να φτάνει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 42-37, 53-36, 60-76

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x