Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φιλαθλητικού αποτελεί από την Παρασκευή η Ιουλία Σάλτσεβιτς. Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την τέως πλέον τεχνικό της ομάδας για την προσφορά της τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τονίζει ότι στόχος του προέδρου είναι η δημιουργία μιας πιο ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας του 2003 αναφέρει τα εξής: «Με ομόφωνη απόφαση του πρόεδρου του Φιλαθλητικού, Γιώργου Ανδρέου και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, η Ιουλία Σάλτσεβιτς αποτελεί από τις 28/04 του 2006 παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση του Φιλαθλητικού ευχαριστεί την κ. Σάλτσεβιτς για την πολυετή προσφορά της στο σύλλογο, ως αθλήτρια και προπονήτρια και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας της. Στόχος του προέδρου του Φιλαθλητικού, Γιώργου Ανδρέου, είναι να δημιουργήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο μια ομάδα πιο ισχυρή και πιο ανταγωνιστική.

«Ο Φιλαθλητικός μπαίνει σε νέα δεδομένα. Επιθυμία όλων είναι η ομάδα πλέον να μπει ξανά στις ισχυρές ομάδες του γυναικείου βόλεϊ» τόνισε ο κ. Ανδρέου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ