Ισπανία

«Τα βρήκαν Μπάρτσα-Φάμπρεγας»!

Τον… έρωτα που -επανειλημμένως έχουν παραδεχθεί ότι- υπάρχει μεταξύ τους φέρονται να σφράγισαν Μπαρτσελόνα και Σεσκ Φάμπρεγας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το πρώτο βήμα για να επαναπατρίσουν τον Καταλανό, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο -που θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι και θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

Τον… έρωτα που -επανειλημμένως έχουν παραδεχθεί ότι- υπάρχει μεταξύ τους φέρονται να σφράγισαν Μπαρτσελόνα και Σεσκ Φάμπρεγας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το πρώτο βήμα για να επαναπατρίσουν τον Καταλανό, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο -που θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι και θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

Μικρή… λεπτομέρεια, βέβαια, σε όλα αυτά, αποτελεί το γεγονός πως για να μετακινηθεί ο Φάμπρεγας στο «Καμπ Νου» θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την Άρσεναλ. Μια λεπτομέρεια που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ξεπεράσει, καταθέτοντας πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες».

Όπως και να ‘χει, ωστόσο -και παρόλο που είναι δεδομένο πως «θέλει η νύφη κι ο γαμπρός»- η απροθυμία της «πεθεράς» να παραχωρήσει τον αρχηγό της δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρη στα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ, μετά το παιχνίδι με τη Λιντς.

«Έχω καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά αυτό που γράφτηκε για τον Φάμπρεγας δεν το… ‘πιασα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι μπορούν να λένε τέτοια πράγματα, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε τίποτα. Έχουμε συμβόλαιο με τον Σεσκ και θα σας πληροφορούσαμε, αν σκοπεύαμε να τον παραχωρήσουμε. Δεν πουλάμε κανέναν».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x