Αγγλία

«Ξεσκαρτάρει» η Σίτι

Το υπερμέγεθες ρόστερ που έχει η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συρρικνώσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα φύγουν, σύμφωνα με την “Sunday Mirror” αρκετοί ποδοσφαιριστές, είτε ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε με κανονικές μεταγραφές.

Το υπερμέγεθες ρόστερ που έχει η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συρρικνώσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα φύγουν, σύμφωνα με την “Sunday Mirror”, αρκετοί ποδοσφαιριστές από τους "πολίτες", είτε ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε με κανονικές μεταγραφές.

Οι Άστον Βίλα και Φούλαμ «κυνηγούν» τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, τη στιγμή που ο Σάντα Κρουζ βρίσκεται μια «ανάσα» από τη Λάτσιο. Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Γουέιν Μπριτζ μέχρι το καλοκαίρι και πρέπει να κάνει καλύτερη προσφορά από την Άστον Βίλα για να τον αποκτήσει, ενώ η επιθυμία της Λίβερπουλ για να πάρει στο «Άνφιλντ» τον Σον Ράιτ-Φίλιπς ίσως δεν υφίσταται πλέον μετά την απομάκρυνση του Ρόι Χότζον από τον πάγκο της.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x