Stoiximan Super League

«Ήρα»… ξανά

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής, ο οποίος, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, επικράτησε στην έδρα του 1-0 του φορμαρισμένου Ατρομήτου. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Γιάκομπ, που με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον «Γηραιό» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, είχαν και δοκάρι με τον Καμαρά στο 80’, αλλά η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι.

Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής, ο οποίος, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, επικράτησε στην έδρα του 1-0 του φορμαρισμένου Ατρομήτου.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Γιάκομπ που με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τη νίκη στο «Γηραιό» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, είχαν και δοκάρι με τον Καμαρά στο 80’, αλλά η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι.



Οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στο πρώτο μέρος κι αυτό επηρέασε το ρυθμό του παιχνιδιού στα πρώτα 25’. Το στυλ που αγωνίζονται, ειδικά οι φιλοξενούμενοι, επιτρέπει στο παιχνίδι να «ανοίξει», γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές, μετά τα μισά του πρώτου μέρους, «λύθηκαν». Όταν το ματς απέκτησε ρυθμό, αυτοί που φαινόταν να έχουν τον έλεγχο ήταν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε τις απαντήσεις, κυρίως με ορισμένες εμπνευσμένες ενέργειες του Ανδρέα Τάτου, οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο. Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, στις καθυστερήσεις, ο Λίμα με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ από δεξιά βρήκε τον Γιάκομπ μέσα στη μικρή περιοχή, κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το αναγνωριστικό στάδιο είχε ξεπεραστεί, οπότε ο ρυθμός του δεύτερου μέρους ήταν καλύτερος. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, έδειξαν όλη την καλή διάθεση να αντιδράσουν, όμως η τύχη δεν τους έκλεισε το μάτι… Για μεγάλο διάστημα είχαν κλείσει στην άμυνα τούς γηπεδούχους, αλλά είτε ο Ελευθερόπουλος, είτε τα δοκάρια της εστίας του, εξουδετέρωναν τις προσπάθειές τους. Οι δύο πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήταν του Σαγκανόφσκι στο 60’, όταν δεν κατάφερε να στείλει από πολύ κοντά με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, και το σουτ του Καμαρά στο 80' που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του "Ελέ".

Το φιλμ του αγώνα



Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Καρλίνιος), Μάρα (69' Ηλιάδης), Σίσιτς, Πίτου Γκαρσία (85' Κυριαζής), Ιάκομπ.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Βέλλιος, Βουτσιάς.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (57' Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (70' Μπρίτο), Τάτος (77' Περόνε), Ολιβέιρα.





Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Σαρμιέντο, Καραλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x