Stoiximan Super League

«Δικαιούμασταν τη νίκη»

Την άποψη ό,τι η ομάδα του Εργοτέλη θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Καραγεωργίου.

Την άποψη ό,τι η ομάδα του Εργοτέλη θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης, εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι όπου το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, καθώς χάθηκαν καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Πιο κοντά πιστεύω όμως ότι φτάσαμε εμείς στο γκολ και αν κάποιος δικαιούται τη νίκη είναι ο Εργοτέλης. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου ειδικά στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα που παίζαμε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ολίσε».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στην αντιαθλητική ενέργεια του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή :

«Δεν ήταν καθόλου συναδελφική η συμπεριφορά του γιατί άφησε μόνους τους συμπαίκτες του, και θα τιμωρηθεί για αυτή του την ενέργεια».

Για την φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Καβαλιώτης τεχνικός ανέφερε:

«Όλοι μου λένε και εγώ ο ίδιος πιστεύω ότι είναι πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει».

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Νίκος Καραγεώργιου μίλησε για το θέμα των μεταγραφών

«Η μεταγραφή του Κυριακίδη είναι μια μελλοντική κίνηση που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και στα επόμενα ματς. Από εκεί και πέρα δεν θα κινηθούμε για άλλη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μέχρι το τέλος Ιανουαρίου».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x