Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Ομάδα γεμάτη τρέλα»

Για μια ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και τρέλα έκανε ο λόγο ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό. Ο «Τίγρης» τόνισε επίσης ότι είναι λογικό να υπάρξει «κοιλιά», ωστόσο θεωρεί πως ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν είναι από αυτούς που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Από την πλευρά του ο κόουτς των Ιλισιωτών, Κώστας Φλεβαράκης, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο μεταγραφικών κινήσεων.

Για μια ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και τρέλα έκανε ο λόγο ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό. Ο «Τίγρης» τόνισε επίσης ότι είναι λογικό να υπάρξει «κοιλιά», ωστόσο θεωρεί πως ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν είναι από αυτούς που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

«Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα. Έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχουν κάποιες ομάδες ακόμη και από οικονομικής πλευράς. Ο Ηλυσιακός κοσμεί το πρωτάθλημα με την παρουσία του και τις επενδύσεις που έχει κάνει. Είναι άτυχος ως τώρα . Εμείς, είμαστε μια ομάδα γεμάτη τρέλα. Έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό τώρα, αλλά κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό να κουραστούμε. Έχουμε έναν εξαιρετικό γυμναστή, τον Γιώργο τον Βαβέτση, αλλά είναι λογικό να κάνουμε μια… κοιλιά», είπε ο κ. Αλεξανδρής και πρόσθεσε:

«Έχουμε φτάσει στις 6 νίκες μετά από έντεκα παιχνίδια. Ελπίζουμε πλέον να μας βγάλετε από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή».

Ο Πορτορικανός γκαρντ, Νταβίν Χουέρτας, με τη σειρά του ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί έπαιξε σκληρά και με καρδιά. Στο τέλος φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και μπορέσαμε να ποστάρουμε τον Μπάγκαριτς, στοιχεία που μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο κόουτς των Ιλισιωτών, Κώστας Φλεβαράκης, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο κάποιων μεταγραφικών κινήσεων: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Όταν χάνεις τόσα ματς με τον ίδιο τρόπο είναι σκληρό. Κάποια στιγμή χρειάζεται και η τύχη. Έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Τα παιδιά προσπαθούν. Δίνουν το 100%. Δεν έχω παράπονο. Θα δούμε αν γίνεται βάσει των δεδομένων μας να κάνουμε κάποιες προσθαφαιρέσεις. Το Μαρούσι έχει κάνει πολλές σημαντικές νίκες εδώ μέσα. Μπαίνουμε καλά στα παιχνίδια, διαβασμένοι και με πάθος. Χρειάζεται προσωπικότητα και σωστή νοοτροπία ώστε την Τετάρτη να παρουσιαστούμε δυνατοί στο Περιστέρι».

Όσον αφορά στη συνέχεια ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», είπε: «Η λογική είναι μία: πώς την Τετάρτη θα παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το ιδανικό θα είναι να βρούμε κάποιον παίκτη που θα μας βοηθήσει σημαντικά. Είναι δύσκολο. Δεν οδηγεί πουθενά να δούμε αν μας βγαίνουν τα… κουκιά. Εκτός από δύο ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα τα παλέψουμε όλα, όπως κάνουμε ως τώρα».

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Νίκος Χατζής: «Και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για τη νίκη αλλά περισσότερο εμείς. Έχουμε χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες αλλά δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας. Είναι σημαντικό να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό και να περιμένεις να πάρεις τις νίκες που πρέπει. Προετοιμαζόμαστε εντατικά για τα δύο ματς που μένουν για το τέλος του πρώτου γύρου αλλά και για το δεύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x