Stoiximan Super League

Αγωνία για Μίτσελ

Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση της Μπέρμιγχαμ στην πρόταση της ΑΕΚ για εξάμηνο δανεισμό του Μίτσελ. Αισιοδοξία στην «Ένωση» για την απόκτηση του Ισπανού μέσου. Ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για Γεωργιάδη οι «κιτρινόμαυροι», που έχουν στα υπόψη και τον Απόστολο Βέλλιο.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση της Μπέρμιγχαμ στην πρόταση της ΑΕΚ για εξάμηνο δανεισμό του Μίτσελ. Η «Ένωση» προσφέρει 150.000 ευρώ και καλύπτει το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου για το υπόλοιπο της περιόδου. Η αγγλική ομάδα, που δεν έχει στα βασικά της πλάνα τον άλλοτε άσο της Χιχόν, εμφανίζεται θετική, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

«Ο Μίτσελ θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, επειδή γνωρίζει τον Μανόλο Χιμένεθ, πρέπει όμως να περιμένουμε για να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός, γιατί υπάρχει και η Μπέρμιγχαμ», δήλωσε ο μάνατζερ του 25χρονου άσου.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να οριστεί μία-έστω και υψηλή-οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει την ευχέρεια να κάνει δικό της τον Μίτσελ η ομάδα του, αν κριθεί πως αξίζει μία τέτοια επένδυση.

Κάνει πρόταση για Γεωργιάδη, «βλέπει» και Βέλλιο

Από φιλολογικό… επίσημο θα γίνει σύντομα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Η διοίκηση ετοιμάζει την πρόταση στον Πανσερραϊκό για τον νεαρό επιθετικό. Αναμένεται να προσφέρει ένα ποσό 300-400 χιλ. ευρώ και ανταλλάγματα δανεικούς ποδοσφαιριστές, από τη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Εξάλλου, η ΑΕΚ πιθανώς να επανέλθει για τον Απόστολο Βέλλιο. Ο 18χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή το καλοκαίρι και από τη στιγμή που η «Ένωση» αναζητεί επιθετικό, ίσως στραφεί σε αυτή την περίπτωση.

Ακολουθούν Έντερ και Νταντόμο

Μετά τη λύση του συμβολαίου του Χρήστου Πατσατζόγλου, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα να ακολουθήσουν οι Έντερ και Νταντόμο, που είναι εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ένας εκ των δύο ή και αμφότεροι να περιληφθούν στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό.

* Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ προπονήθηκε χθες κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Αστέρα την Κυριακή στην Τρίπολη. Δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Καφές και Γκέντσογλου, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Σήμερα η ομάδα της ΑΕΚ έχει ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x