Stoiximan Super League

«Ας τα βρουν αλλού…»

Καμία σχέση με το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο δεν έχει η μεταγραφή του Μπενάρ Κουμορτζί. Στο «ψυγείο» η περίπτωση του Γκανέζου μέσου. Ποιοι οι λόγοι που οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν-προς το παρόν-πίσω για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. «Ας βρουν αλλού τις 700.000 ευρώ», λένε κύκλοι της ΠΑΕ. Απών από το ματς με τον Πανσερραϊκό ο Ιμπαγάσα. Θεραπεία ο Ντουντού.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο 22χρονος επιθετικός συμφώνησε να μετακινηθεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στην Ελλάδα από τη Γερμανία ο πατέρας του, για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, ο δανεισμός του Μήτρογλου στον Πανιώνιο έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την απόκτηση του Μπενάρ Κουμορτζί. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για τη στάση του Πανιωνίου, που ζητεί πέρα από χρήματα και δύο δανεικούς για την παραχώρηση του Γκανέζου μέσου, όσο και για τις «κατηγορίες» πως ο Πανιώνιος είναι… παράρτημά τους και αποκτούν ποδοσφαιριστές με το χαμηλότερο δυνατό αντίτιμο. «Ας βρουν από αλλού τις 700.000 ευρώ που δίνουμε για τον Κουμορτζί», ανέφεραν κύκλοι της διοίκησης.

Το θέμα της απόκτησης του Μπενάρ Κουμορτζί μπήκε στο «ψυγείο», δίχως να αποκλείεται πάντως να βγει από εκεί, αν βάλει νερό στο κρασί του ο Πανιώνιος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη και δεν αποκλείεται να στραφεί σε άλλες λύσεις ή και να μετατεθεί η ενίσχυση στο κέντρο για το καλοκαίρι.

Χωρίς Ιμπαγάσα με Πανσερραϊκό

Στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Πανσερραϊκό αποφάσισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε να εκτίσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα την ποινή μίας αγωνιστικής που επισύρουν οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προτίμησε να μην έχει στη διάθεσή του τον Αργεντινό επιτελικό μέσο στο προσεχές ματς, παρά στα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια απέναντι στη SKODΑ Ξάνθη (εντός έδρας), τον Αστέρα Τρίπολης ή Ολυμπιακό Βόλου (εκτός έδρας). Στο Ρέντη ήταν σήμερα ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε από την πατρίδα του όπου ακολούθηκε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο. Μέσα στον Γενάρη θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Βαλβέρδε. Στις 10:30 θα ξεκινήσει η αυριανή προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x