Επικαιρότητα

Τι κυκλοφορεί και πότε αύριο Τετάρτη

Για αύριο είναι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως και τις 3 και μισή το μεσημέρι και στα τρόλεϊ από τις 11 έως τις 3μμ. ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ. Κανονικά η λειτουργία του ΤΡΑΜ.

Για αύριο είναι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως και τις 3 και μισή το μεσημέρι και στα τρόλεϊ από τις 11 έως τις 3μμ. ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ. Κανονικά η λειτουργία του ΤΡΑΜ.

Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο επιστράτευσης των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Ποσό 1,95 δις ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, την πρώτη για το 2011. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,9%. Η Πορτογαλία δεν πρόκειται να προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζοζέ Σόκρατες.

Άλμα στο 5,2% έκανε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο από 4,9% τον Νοέμβριο, λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων.
Στο συν 1,09% σήμερα το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Η προσπάθεια για την έκδοση ευρωομολόγου έχει απήχηση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, τόνισε ο Πρωθυπουργός, που ενημέρωσε το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εύσημα Παπούλια στον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόσφατη ομιλία του στους Τούρκους διπλωμάτες στο Ερζερούμ.

Την ένταξη του στην Δημοκρατική Συμμαχία, ανακοίνωσε και ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης. Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη αριθμεί πλέον πέντε βουλευτές.

Ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, που επισκέφθηκε και την «νεκρή ζώνη» στην Λευκωσία.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις αυξήσεις των διοδίων στις εθνικές οδούς. Νέα σύλληψη σήμερα του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου με εντολή Εισαγγελέα. Σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή.

Στο 90% της κανονικής σύνταξης θα ανέρχεται η προσωρινή που θα χορηγείται στον ασφαλισμένο μετά την αίτησή του για συνταξιοδότηση, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας.

Σε νέα απολογία καλούνται πέντε κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», σχετικά με την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε ξένους ηγέτες.

Μέτρα και αλλαγές στον χώρο του φαρμάκου για να σταματήσουν οι τεχνητές ελλείψεις στην αγορά, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και πιθανή καταιγίδα αύριο Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x