Γενικά

Και πάλι αναβολή!

Νέα αναβολή για τις 21 Ιανουαρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ατυχήματος Κεντέρη-Θάνου για το ατύχημα που είχαν με μοτοσυκλέτα λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Οι διαδικασίες διεκόπησαν μετά από σχετικό αίτημα των δικηγόρων των δύο αθλητών αλλά και του προπονητή, Χρήστου Τζέκου γιατί δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, και συγκεκριμένα οι δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Νέα αναβολή για τις 21 Ιανουαρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ατυχήματος Κεντέρη-Θάνου για το ατύχημα που είχαν με μοτοσυκλέτα λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Οι διαδικασίες διεκόπησαν μετά από σχετικό αίτημα των δικηγόρων των δύο αθλητών αλλά και του προπονητή, Χρήστου Τζέκου γιατί δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, και συγκεκριμένα οι δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Πρόκειται για την 7η φορά που αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπήρξαν και άλλα προβλήματα πριν την απόφαση της διακοπής… Ο Δικαστής δήλωσε κώλυμα καθώς ήταν και αυτός που είχε αναλάβει την ανάκριση όλων των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η πρόθεση του Εισαγγελέα ήταν να αρχίσουν οι διαδικασίες και στο τέλος να εξετασθούν τα αιτήματα των δικηγόρων για διακοπή, λόγω της απουσίας μαρτύρων αλλά και κλήσης νέων μαρτύρων, του ενός πραγματογνώμονα που εξέτασε τη μηχανή και του άλλου που εξέτασε τους αθλητές.

«Όπως βλέπετε είμαι εδώ όπως πάντα. Ελπίζω ότι στις 21 θα γίνει η δίκη για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρουμε οτι είμαστε αθώοι, δεν έχουμε κάνει τίποτα πέρα απο το να δημιούργησουμε μεγάλους αθλητές», δήλωσε ο Τζέκος που βρέθηκε στην Ευελπίδων σε αντίθεση με τους δύο σπρίντερ.

«Ο Κεντέρης είναι παρών για να δώσει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της Ζώης του, για να αποδείξει οτι είναι αθώος. Κάποιοι που έκαναν καριέρα εις βάρος του θα έπρεπε να είναι τώρα στο εδώλιο», δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιονίκη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x