Κινηματογράφος

Ένας… Biutiful Τουρίστας

Ένας μαθηματικός κάνει τουρισμό στην Ευρώπη -προσπαθώντας να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση- και πέφτει πάνω σε μία γυναίκα… σκέτη κόλαση, που εσκεμμένα, όμως, του την… πέφτει. Από την άλλη, ένας άνδρας μαθαίνει ότι πεθαίνει και προσπαθεί να βάλει μία τάξη στη ζωή του, ενώ δύο αδέρφια βρίσκουν στο πρόσωπο του νεογέννητου αδερφού τους τη χαρά, που τους στέρησε η αλκοολική μητέρα τους. Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τι ταινίες έρχονται την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Ένας μαθηματικός κάνει τουρισμό στην Ευρώπη -προσπαθώντας να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση- και πέφτει πάνω σε μία γυναίκα… σκέτη κόλαση, που εσκεμμένα, όμως, του την… πέφτει.

Από την άλλη, ένας άνδρας μαθαίνει ότι πεθαίνει και προσπαθεί -έστω και την ύστατη στιγμή- να βάλει μία τάξη στη ζωή του, ενώ δύο αδέρφια βρίσκουν στο πρόσωπο του νεογέννητου αδερφού τους τη χαρά, που τους στέρησε η αλκοολική μητέρα τους.

Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τι ταινίες έρχονται την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας!

THE TOURIST

του Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ
με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζόνι Ντεπ, Πολ Μπέτανι, Τίμοθι Ντάλτον, Ρούφους Σίουελ


Υπόθεση: Ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) είναι ένας Αμερικανός μαθηματικός, που στην προσπάθειά του να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση -κάνοντας ένα ταξίδι στην Ευρώπη- βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία γυναίκα… «φωτιά και λάβρα», που εσκεμμένα, όμως, την… πέφτει στον low profile καθηγητή. Στη μαγευτική Βενετία, το ειδύλλιο μεταξύ των δύο θα πάρει άλλη τροπή, καθώς και οι δύο θα βρεθούν στο στόχαστρο της Interpol, αλλά και ενός Βρετανού γκάνγκστερ, που περιστοιχίζεται από Ρώσους μαφιόζους!

Περισσότερο διασκεδαστική από το αναμενόμενο, η ταινία του Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ έχει ρυθμό, ένταση, αγωνία, δράση, αλλά και… μπόλικο ρομάντζο, ενώ -άσχετα αν σου αρέσει ή όχι- σου δημιουργείται μία… διαολεμένη όρεξη να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο -με αμόρε ή μη- για Βενετία.



BIUTIFUL

του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου
με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπλάνκα Πορτίγιο, Ρουμπέν Οκαντιάνο


Υπόθεση: Αλήθεια (χτύπα ξύλο), αν μάθεις πως σου απομένουν μόνο μερικοί μήνες ζωής, τι κάνεις; Ο Ουξμπάλ ανακαλύπτει πως πεθαίνει και αποφασίζει -έστω και την τελευταία στιγμή- να βάλει μία τάξη στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, περιπλανιέται στον υπόκοσμο της Βαρκελώνης, ανάμεσα σε μετανάστες, συμμορίες και εμπόρους ναρκωτικών.

Οι κριτικοί λένε ότι η ταινία είναι αριστούργημα… Το σίγουρο είναι ότι οι Ινιαρίτου και Μπαρδέμ είναι στα καλύτερά τους.



SUBMARINO

του Τόμας Βίντεμπεργκ
με τους Τζέικομπ Σέντεργκρεν, Πίτερ Πλάουγκμποργκ, Γκούσταβ Φίσερ Κιάρουφ, Πατρίτσια Σούμαν


Υπόθεση: Ο Νικ και ο μικρότερος αδερφός του δεν έχουν τελειώσει ακόμη το δημοτικό σχολείο, αλλά ήδη έχουν σκληραγωγηθεί από τη φτώχεια και την κακομεταχείριση. Ωστόσο, βρίσκουν στο πρόσωπο του νεογέννητου αδερφού τους τη χαρά και αντικαθιστούν επάξια την αδιάφορη και αλκοολική μητέρα τους στη φροντίδα του.
Μία σκληρή ταινία, ένα κοινωνικό δράμα για τη σχέση δυο αδελφών που έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, κακοποιημένα και μεγαλωμένα σε άθλιες συνθήκες από την αλκοολική μητέρα τους.




Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x