Stoiximan Super League

Ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει! Μετά την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, του Κώστα Μήτρογλου, ο Πανιώνιος προσπαθεί να φέρει στη Νέα Σμύρνη με τον ίδιο τρόπο (ως δανεικούς) τους Γιάννη Γκαλίτσιο, Βάτσλαβ Σβέρκος και έναν παλιό γνώριμο των «κυανέρυθρων», τον Μάριο Νικολάου. Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει!

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει!

Μετά την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, του Κώστα Μήτρογλου, ο Πανιώνιος προσπαθεί να φέρει στη Νέα Σμύρνη με τον ίδιο τρόπο (ως δανεικούς) τους Γιάννη Γκαλίτσιο, Βάτσλαβ Σβέρκος και έναν παλιό γνώριμο των «κυανέρυθρων», τον Μάριο Νικολάου.

Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει!

Η ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ είναι δεδομένη στον Πανιώνιο (και διά στόματος Τάκη Λεμονή) και οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να αποκτήσουν παίκτες σε γραμμές που «πονάνε»… πιο πολύ από άλλες. Ο Ιστορικός πήρε τον Κώστα Μήτρογλου, με την ελπίδα να βρει -επιτέλους- λύση στο (μεγάλο) πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας -9 γκολ σε 17 αγώνες- ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» δεν θα μείνουν, όπως όλα δείχνουν, στην απόκτηση του 22χρονου «κυνηγού».

Άλλωστε, η τραγική εικόνα της ομάδας (και άρα, αρκετών παικτών…) τους αναγκάζει να ψάξουν και για άλλες λύσεις, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Πανιωνίου προσπαθούν να επανεντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τον καλύτερο και πιο σταθερό παίκτη της πέρυσι, τον Μάριο Νικολάου! Ο 27χρονος αμυντικός μέσος -δεν άρεσε στον Γενς Μπάνγκσμπο…- αποχώρησε τέλη Ιουνίου από την Πλατεία και επέστρεψε στην πατρίδα του, Κύπρο, για χάρη της ΑΕΛ, η οποία έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του περιζήτητου χαφ. Ο Νικολάου, το τριετές πέρασμα του οποίου από τον Ιστορικό -με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν- ήταν άκρως επιτυχημένο, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Λεμεσού και ο Πανιώνιος «παλεύει» για να τον κάνει και πάλι δικό του, είτε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, είτε με μεταγραφή.

Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αλλά οι «κυανέρυθροι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διορθώσουν το λάθος (ακόμα ένα) του καλοκαιριού και πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο παίκτης να είναι μόνο… ένα βήμα από την επιστροφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αλλά δεν σταματούν εκεί! Όπως αποκάλυψε από την Τρίτη (11/1) ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Πανιώνιος, παρότι απέκτησε τον Μήτρογλου, δεν έβαλε στο… συρτάρι την περίπτωση του Βάτσλαβ Σβέρκος, τον οποίο θέλει να αποκτήσει, για να πλαισιώνει ο 27χρονος Τσέχος τον 22χρονο Έλληνα. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την Οσέρ για το δανεισμό του και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, βρίσκονται πολύ κοντά στο να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επιθετική τους γραμμή.

Έχει και συνέχεια, όμως, για να ολοκληρωθεί το τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα»… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανιώνιος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας. Και το όνομα αυτού; Γιώργος Γκαλίτσιος! Οι «κυανέρυθροι» έχουν ζητήσει από την ομάδα του Πειραιά τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος -από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπολογίζεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε- δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Ιστορικό… Αξίζει να σημειωθεί και έχει σημασία ότι η περίπτωση του Γκαλίτσιου είναι ανεξάρτητη από τη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στους «ερυθρόλευκους».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x