Stoiximan Super League

«Βελούδινο» διαζύγιο

Αποφεύγεται-όπως όλα δείχνουν-η δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Τα δεδουλευμένα και την ελευθέρας του δίνει στον Αλγερινό φορ η «Ένωση», προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του. Λεπτομέρειες για την απόκτηση του Μίτσελ. Προς Ιταλία οδεύει ο Γκέντσογλου. «Απομένει το ΟΚ της Μπέρμιγχαμ», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζέρ του. Προχωρά για Γεωργιάδη και Βέλλιο η «Ένωση», φήμες για τον Μπάχα.

Αποφεύγεται-όπως όλα δείχνουν-η δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Μετά από επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, πληροφορίες αναφέρουν πως καταλήγουν σε συμβιβασμό, βάσει του οποίου θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα, ήτοι 218.000 ευρώ, προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του και να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα ως ελεύθερος και… φίλος.

«Απομένει το ΟΚ της Μπέρμιγχαμ»

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής της ΑΕΚ στη χειμερινή περίοδο. Από τη διοίκηση της ΠΑΕ λεγόταν χθες πως υπάρχει προφορική συμφωνία για την απόκτηση του Μίτσελ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και πως-πιθανότατα-ο Ισπανός μεσοαμυντικός θα έρθει στην Ελλάδα εντός της ημέρας για τις υπογραφές.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ και προσπαθούμε να τελειώσουμε το θέμα το συντομότερο δυνατό», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του 25χρονου άσου, Χελού Ροντρίγκεθ. Ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ είναι καταλυτική. Δεν μπορώ να πω πότε θα είναι στην Αθήνα, επειδή απομένει το ΟΚ της Μπέρμιγχαμ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. Ανυπομονούμε να τελειώσει, αλλά δεν εξαρτάται από μας, αλλά από την αγγλική ομάδα».

Έπεται συνέχεια

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη και του Απόστολου Βέλλιου. Για τον πρώτο προτίθεται να προσφέρει στον Πανσερραϊκό 200.000 ευρώ και 1-2 δανεικούς, ενώ για τον δεύτερο ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη, αλλά και στο γεγονός ότι ο 19χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Δημοσίευμα του «Goal» αναφέρει πως η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα της Μάλαγα για τον 29χρονο Μαροκινό επιθετικό Ναμπίλ Μπάχα, ο οποίος δεν υπολογίζεται (πέρυσι είχε 32 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ φέτος έχει μόλις 5 εμφανίσεις) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά.

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ για τον Γιον Φιόλουσον. Ο 21χρονος αμυντικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και αν αποκτηθεί, το κόστος της μεταγραφής δεν θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Προς Παλέρμο ο Γκέντσογλου

Έτοιμος για μετακίνηση στη Ιταλία είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να διεμήνυσε στους συμπαίκτες του ότι σύντομα θα μετακομίσει στο εξωτερικό και σημερινό δημοσίευμα της «Εξέδρας» αναφέρει πως βρίσκεται κοντά στην Παλέρμο. Μάλιστα η ομάδα της Σικελίας λέγεται πως θα δώσει άμεσα 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ και άλλο ένα εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, κάτι που αν επαληθευτεί θα φέρει σημαντικά έσοδα στην «Ένωση».

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι και στην παραχώρηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Η Γουέστ Μπρομ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ενδιαφέρεται για τον Σενεγαλέζο μέσο, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να καλύψει το υπάρχον συμβόλαιό του, που του αποφέρει 550.000 ευρώ ετησίως μέχρι το 2013.

* Απόντες από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα είναι οι Καφές και Γκέντσογλου, ενώ πιθανότατα θα χάσουν και τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στα μέσα της επόμενης εβδομάδας .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x