Επικαιρότητα

Του Αγίου Βαλεντίνου!

Προθεσμία για τις 14 Φεβρουαρίου ζήτησαν και έλαβαν την Παρασκευή από τους εφέτες-ανακριτές, πέντε άτομα που έχουν προφυλακιστεί ως ύποπτα για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Προθεσμία για τις 14 Φεβρουαρίου ζήτησαν και έλαβαν την Παρασκευή από τους εφέτες-ανακριτές, πέντε άτομα που έχουν προφυλακιστεί ως ύποπτα για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ραντεβού στις μπάρες! Μηχανοκίνητη πορεία στο σταθμό διοδίων στις Αφίδνες προγραμματίζουν για τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, δύο χιλιάδες φορείς και κάτοικοι από τη Βορειοανατολική Αττική.

Εισιτήρια γιοκ! Ελεύθερα θα περνούν σήμερα οι οδηγοί από τα διόδια ύστερα από πανελλαδική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ. Προσφυγή υπέρ των οδηγών καταθέτει στην Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, ο Δήμος Ωρωπού.

«Γαλλικά» αντάλλαξαν στη Βουλή, την Παρασκευή, για τα ελληνοτουρκικά ο πρωθυπουργός με τη γραμματέα του ΚΚΕ : «Είσαι κοινή συκοφάντης» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. «Σας πιάσαμε στα πράσα» απάντησε η Αλέκα Παπαρήγα.

Πες τα Χρυσόστομε! Την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι φορολογούμενοι αλλά οι τράπεζες, τόνισε μιλώντας σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα ο Επίτροπος εσωτερικής αγοράς, Μισέλ Μπαρνιέ.

Έρχεται μπόρα! Μεγάλη κοινωνική ένταση διαβλέπει το 84% σύμφωνα με το βαρόμετρο της «Public Issue» για την «Καθημερινή» και τον «Σκάι». Κλείνει, ελαφρώς, η ψαλίδα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Επίσης, το 67% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διεθνής ισχύς της χώρας αποδυναμώθηκε. Το 56% βλέπει πρόωρες κάλπες, αν και η συντριπτική πλειονότητα διαφωνεί με την προοπτική εκλογικής περιπέτειας.

Ελεύθερο αφέθηκε το στέλεχος του Συνασπισμού, Δημοσθένης Παπαδάτος. Προσήχθη στη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, το απόγευμα της Πέμπτης στο Βύρωνα.

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια και συναυλία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα θα πραγματοποιήσουν αύριο, Σάββατο, αντιρατσιστικές οργανώσεις, φοιτητικοί σύλλογοι και μετανάστες.

«Συννεφιά» στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Υποχωρεί 0,71% , στις 1.432 μονάδες. Στα 29 εκατομμύρια ευρώ η αξία των συναλλαγών.

Ημίχρονο! Κλειστά, θα μείνουν σήμερα και το Σάββατο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ύστερα από το αδιέξοδο στο χθεσινό ραντεβού με τον υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά.

Ζητούνται λεφτά για ξόδεμα! Αρχίζουν αύριο Σάββατο και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της χώρας.

Κάτσε καλά! Σε φάση ηρεμίας βρίσκεται σήμερα η Αίτνα, το μεγαλύτερο και πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης. Άνοιξαν και πάλι τα αεροδρόμια στην Σικελία.

ΚΑΙΡΟΣ: Πρόσκαιρη συννεφιά σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x