Stoiximan Super League

Του- Μπα τα δεδομένα…

Σε σίριαλ έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Πάπα Μάλικ Μπα από τη Λάρισα. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε οριστικό «ναυάγιο», τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο Σενεγαλέζος έκανε πίσω, επαναφέροντας τις απαιτήσεις του στο επίπεδο που βρίσκονταν στο πρώτο στάδιο των επαφών που είχε με τους «βυσσινί», και, πλέον, επανεξετάζεται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε σίριαλ έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Πάπα Μάλικ Μπα από τη Λάρισα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε οριστικό «ναυάγιο», τα δεδομένα ανατράπηκαν...

Ο Σενεγαλέζος έκανε πίσω, επαναφέροντας τις απαιτήσεις του στο επίπεδο που βρίσκονταν στο πρώτο στάδιο των επαφών που είχε με τους «βυσσινί», και, πλέον, επανεξετάζεται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επεισόδιο …Νο 1

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο παίκτης βρισκόταν από την Πέμπτη το βράδυ στην Λάρισα και όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν θα χάλαγε τη συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωσή του εξ’ αρχής αντιμετωπίστηκε με αρκετή επιφυλακτικότητα από την πλευρά των «βυσσινί». Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ικανότητες που δεν αμφισβητούνται, αλλά μετά την αποχώρησή του από τη Βασιλεία το 2008, δεν έχει παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Επιπλέον, υπήρχε και υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο, το οποίο ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Ο μέσος της Ναντ δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και από την άλλη στην ΑΕΛ δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες την ομάδα του Κάμπου μπήκαν σε διαπραγματεύσεις μαζί του, καθώς ήλπιζαν ότι οι Μακίνουα και Αμπουχατζίρα θα έλυναν τα συμβόλαιά τους.

Επεισόδιο …Νο 2

Τα μεσημέρι της Παρασκευής, κι αφού ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις, το καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών «χάλασε». Ο 30χρονος αμυντικός μέσος αύξησε τις απαιτήσεις του, αλλάζοντας κατά το δοκούν τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων, γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους των «βυσσινί», οι οποίοι εισέπραξαν την ενέργειά του αυτή ως… εκβιασμό.

Επεισόδιο …Νο3

Πλέον, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι επρόκειτο να γίνει στην περίπτωση του Μπα. Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να οπισθοχώρησε στις αρχικές του απαιτήσεις και τους ανθρώπους των «βυσσινί», σε ό, τι αφορά την απόκτησή του, να βλέπουν ένα… φώς στο τούνελ. Πάντως, ο παίκτης μπορεί να αποχώρησε από τη Λάρισα, αλλά παραμένει στην Ελλάδα (Αθήνα) και εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχουν εξελίξεις.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x