Βόλεϊ

Νέες κλήσεις από Καπράρα

Νέες κλήσεις για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών έκανε το Σάββατο ο Τζιάνι Καπράρα. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε και τις Παναγιώτα Καραγκούνη, Γεωργία Λαμπρούση (ΓΣΚ Ηρακλής), Ελένη Ιχτιάρη (ΓΣ Κερατέας) στην προπόνηση της Κυριακής. Επίσης, κλήθηκαν και οι Νικολέτα Κουτουξίδου και Φένια Παπαγεωργίου της ΑΕΚ για συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην Παιανία.

Νέες κλήσεις για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών έκανε το Σάββατο ο Τζιάνι Καπράρα. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε και τις Παναγιώτα Καραγκούνη, Γεωργία Λαμπρούση (ΓΣΚ Ηρακλής), Ελένη Ιχτιάρη (ΓΣ Κερατέας) στην προπόνηση της Κυριακής. Επίσης, κλήθηκαν και οι Νικολέτα Κουτουξίδου και Φένια Παπαγεωργίου της ΑΕΚ για συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην Παιανία. Οι αθλήτριες της «Ένωσης» και του Παναθηναϊκού δεν έχουν κληθεί για προπόνηση, καθώς ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι τη Δευτέρας στο Μετς.

Οι αρχικές κλήσεις του Καπράρα ήταν οι: Γιακούμπ Αριστέα (ΓΣ Ηρακλής), Κοσμά Σοφία, Τσίμα Ευγενία, Κονόμη Αρετή (ΑΟ Μαρκοπούλου), Σκόνδρα Ζωή-Αικατερίνη, Κωνσταντινίδου Αλίκη (ΣΑ Πειραματικού), Γιώτα Αικατερίνη, Ιβάνοβα Ίζαμπελ, Νομικού Μαρία, Κουντουρά Ελένη (ΓΣΚ Ηρακλής), Βουτσά Χριστίνα (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Μουζάκη Νίκη (ΓΣ Πανελλήνιος), Χαντάβα Ευαγγελία, Κυριακίδου Ευαγγελία (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Ο κ. Καπράρα θα αναχωρήσει για την Ιταλία το απόγευμα της Δευτέρας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x