Stoiximan Super League

Δώνης: «Σημαντική νίκη, πλούσιο θέαμα»

Την ικανοποίηση του για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και για το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου, ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μη είναι επιπόλαιοι. Στην κούραση από τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή στάθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Την ικανοποίηση του για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και για το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου, ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μη είναι επιπόλαιοι.

«Έγινε ένα ωραίο ματς με πλούσιο θέαμα και φάσεις και για τις δυο ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους 22 βαθμούς και πλέον έχουμε κατανοήσει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και δημιουργικά και παράλληλα να πάρουμε το αποτέλεσμα.Η επιπολαιότητα μας έχει φέρει στη θέση που είμαστε, εκνευρίστηκα σε αρκετά σημεία του αγώνα. Πρέπει να διορθωθούμε σε αυτό τον τομέα γιατί αν δεν βελτιωθούμε θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά στη συνέχεια».

Η κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ηρακλή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Η ομάδα προερχόταν από αγώνα 120 λεπτών που μας έδωσε και την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Έγινε πολύ καλό ματς και οι δυο ομάδες είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσε να γίνει 4-2 το ματς υπέρ μας, αλλά δεν έχω παραπονά από τους ποδοσφαιριστές».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x