Stoiximan Super League

Σουτ για τρεις… Εύστοχος!

Δεν ήταν καλός, αλλά ήταν εύστοχος! Ο ΠΑΟΚ επισκέφτηκε την εστία του Γιακούποβιτς μετρημένες -στα δάχτυλα του ενός χεριού- φορές, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τρεις, επικρατώντας 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού στο Βόλο! Σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του ματς.

Δεν ήταν καλός, αλλά ήταν εύστοχος!

Ο ΠΑΟΚ επισκέφτηκε την εστία του Γιακούποβιτς μετρημένες -στα δάχτυλα του ενός χεριού- φορές, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τρεις, επικρατώντας 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού στο Βόλο!

Σκόρερ οι Λίνο, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης για τους φιλοξενούμενους, που έβλεπαν τους Βολιώτες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Χαμένο πέναλτι για τον «Δικέφαλο», δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του ματς.



«Δύο στα δύο»

Δεν είχε σκοπό -ή απλά δεν του βγήκε- να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και αυτό φάνηκε… Αλλά, τι τον νοιάζει; Ο ΠΑΟΚ ήθελε (απλά) να περιμένει και την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσει»!

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου, από την άλλη, επέλεξε -και τα κατάφερε- να μπει επιθετικά, κλείνοντας τον «Δικέφαλο» στα καρέ του από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ήταν άτυχος. Πολύ άτυχος!

Ενώ «έσφιγγε τη θηλιά» γύρω από το… λαιμό της ομάδας του Μάκη Χάβου, βρέθηκε στο 20' πίσω στο σκορ, με το ξερό σουτ του Λίνο, σε μία φάση, πάντως, που στο ξεκίνημά της, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης έχει πετάξει κάτω τον Γιακούποβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει στο γκολ.

Δικαίως, λοιπόν, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, αλλά ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε τη σέντρα…

Η εικόνα στη συνέχεια παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη! Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να αμύνεται, χωρίς να μπορεί να περάσει… ούτε τη σέντρα και στον αντίποδα, οι Βολιώτες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ… αστοχίας! Ούτε ο Σανκαρέ στο 31', ούτε ο Μόνχε στο 32', ούτε καν ο εξαιρετικός Καπετάνος στο 41' κατάφεραν να ισοφαρίσουν… και το πλήρωσαν!

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Βιεϊρίνια -στη δεύτερη «επίσκεψη» του ΠΑΟΚ στον Γιακούποβιτς- έκανε μία φανταστική ενέργεια, χάζεψε… αμυντικούς και κόσμο και με καταπληκτικό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Και δοκάρι και πέναλτι… και 3-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε… με λύσσα, μπας και ανατρέψει τα δεδομένα. Συνέχισε να πιέζει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα, είχε δοκάρι με τον Καπετάνο, ο οποίος δοκίμασε σουτ, η μπάλα, όμως, πήγε στο δοκάρι και στο… γυρισμό, στην αγκαλιά του Χαλκιά.

Στο τελευταίο 20λεπτο και με την κούραση να έχει κάνει την εμφάνισή της, ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ στο 71', αν ο Βιεϊρίνια δεν τα χάλαγε στην τελική επιλογή (γύρισε την μπάλα, αφού πέρασε τρεις παίκτες και βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Γιακούποβιτς). Το 3-0 δεν μπόρεσε να το «γράψει» ούτε πέντε λεπτά αργότερα ο «Δικέφαλος», αφού το πέναλτι -χαζό χέρι του Ζαραδούκα- που κέρδισε, το εκτέλεσε ο Σαλπιγγίδης, αλλά ο Γιακούποβιτς του είπε «όχι»… όχι, όμως και στην επόμενη φάση!

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ματς, ο Μουσλίμοβιτς έβγαλε ωραία στον «Σάλπι», ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ελβετού και ολοκλήρωσε το θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Βόλο.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (58' Ακόστα), Μητρόπουλος (49' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69' Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα

Στον πάγκο:: Ρόκα, Ρόκας, Ζέλεσι,Γκότοβος

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (72' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (82' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (55' Ίβιτς)

Στον πάγκο:Κρέσιτς, Μαλεζάς, Σαβίνι, Κριστιάνο,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x