Επικαιρότητα

Άλλο Μέγιερ, άλλο... Μέγιερ

Δεν υπάρχει σύνδεση της γερμανίδας που συνελήφθη με τη διαβόητη τρομοκράτη της RAF. «Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της γερμανίας, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη.

Δεν υπάρχει σύνδεση της γερμανίδας που συνελήφθη με τη διαβόητη τρομοκράτη της RAF.

«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της γερμανίας, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη.

Ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ, αναφέροντας ότι είναι πατέρας της νεαρής Γερμανίδας, είπε επίσης στο Γαλλικό Πρακτορείο στο Βερολίνο, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, ότι η κόρη του δεν έχει κανέναν οικογενειακό δεσμό με την Μπάρμπαρα Μέγιερ.

Η ελληνική αστυνομία είχε διαβεβαιώσει ότι η Γερμανίδα είναι η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία καταζητείτο παλαιότερα από την γερμανική αστυνομία για τις σχέσεις της με την τρομοκρατική οργάνωση RAF, μέχρι που σταμάτησαν οι έρευνες το 2000.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x