Stoiximan Super League

Μ’ ένα σωρό προβλήματα στο ΟΑΚΑ

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Χένρικ Κάσπερτσακ στην Καβάλα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Δεν βγήκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Πφερτζέλ που δεν υπολογίζεται.

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Χένρικ Κάσπερτσακ στην Καβάλα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Πολλές αλλαγές και «πειράματα» καλείται να κάνει ο τεχνικός της Καβάλας στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τους «πράσινους», ώστε να καλύψει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής των «αργοναυτών» είναι οι τιμωρημένοι Ντιέ, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, ο Γκαλίνοβιτς μετά από συμφωνία των δύο ομάδων και οι τραυματίες Νταρσβίλ, Σιόντης και Οικονόμου. Σε ότι αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πφερτζέλ, δεν θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο καθώς δεν πρόλαβε νε βγει το δελτίο του.

Το θετικό για τον Κάσπερτσακ είναι ότι ο Μπαρτολομέου Ογκμπέτσε ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κατεργιαννάκης, Περεϊρίνια, Βαγέχο, Ογκμπέτσε, Ντικρόκ, Δρόσος, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Ναζλίδης, Καπνόπουλος, Καρντόσο, Χργκοβιτς, Βουτσίσεβιτς, Αμπντούν, Γιάννου, Ελευθεριάδης, Ονουάτσι, Θεοδωρέλης.

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x